Eames ea117 bureaustoel kopen

Ik heb lang gezocht naar een echte Eames ea117 bureaustoel. Ik vind dit namelijk een van de mooiste design bureaustoelen die er zijn, en bovendien zit hij super comfortabel en dat vind ik heel belangrijk. Ik werk namelijk als tekstschrijver en mijn houding tijdens het werk is heel belangrijk. Als ik te lang zit op een slechte stoel krijg ik rugpijn, en de Eames ea117 bureaustoel is heel comfortabel en bovendien ergonomisch. Toen ik de website van Cavel Design vond was ik dan ook blij verrast. Ik heb namelijk lang gezocht naar en originele versie maar deze zijn best wel duur en dus zou ik voor zo’n stoel moeten gaan sparen. Ik heb ook geprobeerd hem tweedehands te vinden maar ook die waren nog best prijzig en bovendien vond ik nooit exact de kleur die ik eigenlijk wilde hebben. Bij Cavel Design kun je online super mooie replica’s vinden van de originele designs van onder andere Eames. Ze zijn gespecialiseerd in het fabriceren van deze design replica’s en dat zie je. De kwaliteit, de kleuren en de details van alle stoelen zijn eigenlijk niet van de echte versie te onderscheiden, en dus werd ik er meteen enthousiast van.

Een Eames ea117 bureaustoel replica

Ik heb dus mijn zoektocht naar een originele versie van deze stoel opgegeven. Ik had geen geduld meer en was bovendien blij verrast om te zien dat de stoelen van Cavel Design niet van de originele design versies te onderscheiden zijn. En dat voor een veel kleiner prijsje. Ik heb er dus niet lang over nagedacht en in hun webshop een prachtige replica van de Eames ea117 bureaustoel gekocht. Ik heb gekozen voor de uitvoering in donkergrijs linnen. Leer vind ik ook heel mooi, maar het is een beetje plakkerig als het warm is. Stoffen bekleding zit een stuk comfortabeler, vandaar de keuze voor het linnen voor mijn eigen Eames ea117 bureaustoel. Het oogt bovendien stukken gezelliger dan een leren variant. Leer is nu eenmaal wat killer, hoewel het ook luxer kan ogen.

Design replica’s online kopen

Bij Cavel Design bestelde ik dus mijn nieuwe Eames ea117 bureaustoel. Het bestelproces was heel gemakkelijk en hij werd super snel bezorgd, wat een topservice! Nu ben ik aan het nadenken over mijn volgende designreplica. Ze hebben namelijk nog veel meer designreplica’s in hun assortiment, zoals:

  • De Barcelona Chair luxe volleer zwart.
  • De Egg Chair in diverse kleuren.
  • De Eames DAW stoel in diverse kleuren.
  • De Wegner Papa Bear Chair in donkergrijs.

Vrijwel alle modellen zijn beschikbaar in meerder kleuren, soms zelfs meer dan het originele design destijds! Dat is het leuke van design replica’s, ze worden gemaakt met het design van toen, in de trendkleuren van nu. Je geeft je huis dus een ware design update met een replica van bijvoorbeeld die Eames DAR stoel of mijn eigen Eames ea117 bureaustoel, maar dan in een flitsende kleur die goed past bij jouw interieur. Voor wie nog twijfelt of hij een originele stoel of een replica wil aanschaffen, neem eens een kijkje op de website van Cavel Design en bekijk de foto’s van de stoelen. Je zult zien dat je her verschil met de originele variant niet eens kunt zien!

https://caveldesign.com/