Een laptop case kopen voor mijn MacBook

Voor mijn werk ben ik vaak onderweg naar klanten en doe dit vaak per trein, of met het vliegtuig. Naar mijn klanten neem ik altijd minimaal mijn laptop mee, zodat ik gemakkelijk presentaties kan geven, of programma’s kan laten zien. Ik probeer mijn laptop altijd goed en veilig op te bergen, maar het leek mij het beste om voor extra bescherming een laptop case te kopen. Mijn persoonlijke laptop was namelijk een keer stuk gegaan tijdens het reizen. Op de website 123megastore.nl kon ik een goede harde case kopen voor mijn laptop, waardoor hij nu extra bescherming heeft tegen krassen en stoten. Ik probeer vier keer per maand een klant te bezoeken en aangezien veel van onze klanten in het buitenland zitten, pak ik dan de trein, of het vliegtuig. De trein heeft mijn voorkeur, omdat ik dan gemakkelijk kan werken, maar als de reistijd te lang is, dan pak ik het vliegtuig. Gelukkig kan ik vaak bezoeken aan klanten combineren, zodat ik niet altijd vier keer onderweg ben. Een van de dingen die ik altijd meeneem, is mijn laptop. Veel klanten vinden het fijn als ik een presentatie geef, dat vind ik geen probleem, maar wil dan hun beamer gebruiken. Met mijn laptop kan ik ook gemakkelijk dingen opzoeken in ons systeem, zodat ik snel vragen kan beantwoorden. Vorige week besloot ik om een laptop case te kopen voor extra bescherming, dit voornamelijk voor tijdens het reizen. Met mijn laptop doe ik bijna alles en het zou een ramp zijn als hij kapot gaat, daarom maak ik ook wekelijks een backup. Vorige vakantie was mijn persoonlijke laptop stuk gegaan tijdens het reizen, ook al was dat mijn eigen schuld. Als ik een laptop case had gebruikt, dan kon ik de laptop misschien nog gebruiken. Ik wilde problemen voorkopen en besloot daarom om op zoek te gaan naar extra bescherming. 

Online een goede laptop case gekocht

Ik ging direct op zoek naar webshops waar ik een goede laptop case kon kopen en vond diverse websites. Na een aantal websites vergeleken te hebben, besloot ik om de case te kopen bij 123megastore.nl. Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan producten en een goede beoordeling van klanten. Ik zag hier een case die geschikt is voor mijn laptop en kon uit verschillende kleuren kiezen. De prijs voor de laptop case was bij dit bedrijf erg goed en het product zou extra bescherming bieden tegen krassen en stoten.

Dun, maar toch goede bescherming

De volgende dag kwam de laptop case binnen en ik wil het product graag uitproberen. De case is dun, maar sterk, waardoor de laptop goed beschermt wordt. De case past goed over mijn laptop en blijft goed zitten. Ik ben erg blij met mijn aankoop en door de leuke kleur ziet mijn laptop er ook nog vrolijker uit. Voor het kopen van een laptop case raad ik 123megastore.nl aan.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan artikelen
  • Het bedrijf heeft veel goede reviews van klanten ontvangen
  • Ik kon de case kopen voor een goede prijs
  • De case past goed, is dun, maar toch sterk