Op zoek naar een vestigingsadres kvk?

Wilt u graag uw huisadres privé houden? Dan kunt u gebruik maken van de service die Easystart Office aanbiedt. U kunt uw bedrijf bij ons inschrijven op ons zakelijk vestigingsadres voor de KvK. Ook heeft u de mogelijkheid onze kantoorruimte te gebruiken wanneer dit u het aller beste uitkomt. Wij bieden aan u een professionele oplossing voor startende ondernemers die opzoek zijn naar een vestigingsadres KvK. Wij denken graag professioneel en ruim met uw situatie mee. Vanaf maar liefst het kleine bedrag van 59 euro per maand, exclusief btw, kunt u, zolang als u klant bent, gebruik maken van alle services die wij aan u aanbieden. Wanneer u bijvoorbeeld een vestigingsadres KvK zoekt voor meerdere bedrijven op hetzelfde contract, dan hebben wij uiteraard voor u een speciaal pakket. Op het moment hebben wij zelfs een tijdelijke actie welke zorgt voor vele voordelen: u krijgt maar liefst één maand gratis op alle pakketten indien u betaalt per automatische incasso. 

Vestigingsadres KvK voor flexibele ondernemers

Het drijven van een onderneming gaat altijd gepaard met het doen van vele zaken tegelijkertijd. Zo moet u er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw bedrijf altijd goed staat aangeschreven binnen uw doelgroep. U moet uzelf uiteraard continu pushen om het maximale uit uw bedrijf te halen. Om het zakenleven en het privéleven een beetje gescheiden te houden, kiezen veel ondernemers ervoor om hun vestigingsadres voor de KvK te helpen. Veel kleine zelfstandigen en ZZP’ers hanteren hun persoonlijke adres als vestigingsadres KvK en postadres voor hun bedrijf, terwijl dit juist in een later stadium tot vele complicaties zou kunnen leiden. Door uw bedrijf op een zakelijk adres als vestigingsadres KvK in te schrijven, of door slechts alleen uw postadres te wijzigen, kunt u binnen no-time uw bereik vergroten. Hiermee kunt u uw bedrijf een meer professionele uitstraling geven. 

Vestigingsadres KvK nodig in Amsterdam

Bent u op zoek naar een vestigingsadres KvK in Amsterdam? Dan bent u bij Easystart Office aan het juiste adres. Wij bieden u een aantal maandelijks opzegbare pakketten aan voor uw bedrijfsadres. Voor enkel maar 69 euro per maand kunt u al gebruik maken van onze diensten en genieten van een representabel bedrijfsadres is het hartje van het geweldige centrum van Amsterdam. Daarnaast bieden wij uiteraard speciale pakketten voor vestigingsadressen KvK voor ondernemers met meerdere bedrijven. Onze contracten zijn vaak op dezelfde dag als de onderhandelingen nog geregeld. Een aantal voordelen van een zakelijk vestigingsadres KvK in het mooie Amsterdam bij Easystart Office zijn:

 • Conform alle eisen van de KvK
 • Inclusief postadres
 • Binnen één werkdag (of dezelfde dag nog) actief
 • Amsterdam Centrum fantastische locatie
 • Voordelige vaste tarieven
 • Post forwarding service
 • Eén maand opzegtermijn
 • Tijdelijk: één maand gratis op alle pakketten indien u betaalt per automatische incasso
 • Wij bieden een betrouwbare en professionele uitstraling voor uw bedrijf
 • Wij waarborgen uw privacy, uw zakenpartners zien ons businesscenter adres
 • Kostenbesparing, bespaar op uw facilitaire kosten
 • Cowerkruimte met gedeelde pantry, kantine en terras

Bevalt al het bovenstaande u wel? Aarzel dan niet en neem gelijk contact op met Easystart Office! Dit kunt u doen door bijvoorbeeld het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u langskomen op één van onze adressen, kunt u ons bellen of een email sturen.